Västcup Judotävling i Karlstad

418817_591294777565393_294094393_n

I helgen har Johannes Storm, Jonatan Malnberg, Lukas Andersson samt Balint barocsai tävlat i Karlstad. Bäst lyckades Balint med ett silver i U 18 och ett Brons i U21. Härligt kämpat med vinster över meriterat motstånd, brun och svartbältare. Inte illa för en som varit bort från judomattan i 2 år.

Jonatan Malmberg kämpade hårt i samma klass som Balint. I sin första match mot en blåbältare gick det till Golden Score. Nu för tiden är regeln sådan att det inte finns någon bestämd tid utan de gick i 8-9 minuter och till slut stod en trött och lycklig Jonatan som segrare, därefter ytterligare match och en 5 e plats för honom.

Johannes lyckades knipa en bronspeng efter att ha kört 3 matcher. Första års U 18 innebär nya regler att hålla ordning på och Johannes börjar inse vad som är viktigt i U 18 tävling för att lyckas hela vägen.

Lukas Andersson dubblerade även han i två kategorier, U18 och U21. Det var inte hans dag idag, men han kommer igen. Nämnas bör också att Lukas Andersson har kommit in på Judogymnasiet i Lindesberg. Ett stort grattis till honom :)

Det här inlägget postades i Allmänt, Nyheter, Tävling. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.