Resultatet av dagen!

Karlstad är vackert och bra på många sätt, men vi kan inte skryta med att Sundsta idrottshall hade bra täckning för mobilen. Därför så blev det ingen uppdatering under dagen. Men hur som helst. Jesper och Rasmus var tidigt uppe under dagen och körde på bra med fin judo och bra matcher dock tog de sig inte vidare från sina respektive grupper.

Lukas äntrade mattan därefter och jobbade på bra, förlust dock i första matchen mot kompisen från Borås William Björklund. Som jag brukar säga, skall man gå på en förlust så skall man göra det snyggt, och det gjorde Lukas. William fick in ett klockrent ippon. Det blev en tredjeplats för Lukas i PU15.

I PU17 så trampade Lukas på ordentligt och tog sig till final. I finalen vann han och därmed tog han hem en guldpeng till klubben.

Sebastian gjorde comeback efter flera års uppehåll med skada och operation. Basse arbetade på bra hela vägen fram och bäst av allt var att axeln höll hela vägen. I finalen mötte han en mycket duktig och rutinerad kille. Efter ca 30 sekunder attackerar motståndaren och Basse plockar benet. Domaren bryter matchen , ger först motståndaren hansukemake (diskning) sedan ändrar de det till att Basse blir diskad. Fast man missade en liten sak, vid en attack får man plocka benet. En av domarna hade den goda smaken att faktiskt komma och be om ursäkt för missen. Det hedrar honom tycker jag. Alla kan göra fel.

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.