Ny termin, nya möjligheter!

Nu startar snart en ny termin i klubben, närmare bestämt den 22 augusti. En del har tränat och stått i under sommaren, andra har passat på att ta ett litet break från all träning. Oavsett vilket så är det nu en ny termin i antågande och med den kommer det en del spännande nyheter. För det första har vi nu fler tränare än någonsin i och med att vi genomförde Judo Academy förra terminen. Bara detta är värt att fira! För Kali Sikaran genomför vi den 21 september en gradering. För de som skall gradera sig är det viktigt att komma ihåg att komma till träningarna som är innan graderingen samt att Ni alla som skall gradera er har korrekt utstyrsel, d v s svarta byxor med Kali Sikaran T-Shirt.

Judon har nästa gradering inför juluppehållet för de som av olika orsaker missade graderingen i somras.

Nyhet inför hösten är att det startar upp en Ju Jutsu sektion. Mer info om detta kommer inom kort. Men den riktar sig i första han för äldre ungdom och vuxengrupper.

Så med andra ord, nu är vi igång. Dock gäller sommartiderna fram tills dess att skolan startar. Från och med den 22 augusti går vi med automatik åter till de vanliga tiderna.

//Pelle

Det här inlägget postades i Allmänt, Nyheter, Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.