Vill du stödja oss?

På denna sida presenterar vi några sätt som du kan stödja Epic och vi hoppas att något av dessa sätt passar dig.

Stödmedlem

Ett sätt att stötta oss, om du inte redan är medlem är att bli stödmedlem.  För närvarande kostar det 100 kr per kalenderår, från och med 2015 så kommer medlemsavgiften höjas till 200 kr per år.

Stödmedlemmar har rätt att rösta på klubbens årsmöten och sitta i dess styrelse och på så sätt påverka klubbens utveckling.

Vill du bli stödmedlem så klicka på rubriken inskrivning på första sidan och klicka sedan på texten Här skriver du in dig i klubben och fyll i alla uppgifterna. Längst ner i fältet kommentarer skriver du ”stödmedlem” så kommer vi skicka en faktura per e-post till dig på medlemsavgiften.

Sponsorhuset

Brukar du handla på nätet så kan du stödja Epic genom att registrera dig på klubbens sida på Sponsorhuset . Alla köp du gör via denna sida efter att du registrerat dig som medlem på Sponsorhuset medför att klubben och du får dela på en återbetalning. Dina pengar kan du sedan välja att plocka ut när du fått ihop minst 200 kr eller skänka till klubben.

Det finns också ett litet program du kan ladda ner till din dator som frågar dig om du vill handla via Sponsorhuset när du är inne på någon av de nätbutiker som är anslutna. Programmet hittar du på www.sponsorhuset.se/epictrainingcenter/handlasmart/

Ytterligare information om hur du registrerar dig och handlar m.m. hittar du på klubbens sida på Sponsorhuset.logga_alone_150x56

 

Svenska spel

Brukar du spela så kan du på Svenska spel välja Epic som en av de klubbar som du vill stödja. Du går i så fall in på Svenska Spels hemsida Gräsroten .

Obs eftersom vår klubb fortfarande är registrerad som Vänersborgs JK Shinsei Kai hos RF så är det detta namn som du får ange om du vill stödja Epic.

 

Idrottsrabatten

Epic börjar nu sälja idrottsrabatten. Varje häfte kostar 100 kr, för de första 300 häftena får Epic 50 kr per häfte och för varje häfte vi säljer därutöver så får vi hela summan, 100 kr. Pengarna som vi på detta sätt får in skall finansiera det nya brandlarmet så vi kan ha övernattningar i klubblokalen.

Häftet ger dig rabatter i en massa butiker, du får t.ex. 10 % rabatt på dina inköp på Coop Överby vilket torde innebära att en familj efter en normal veckohandling redan sparat in kostnaden för häftet. Vilka butiker som ger dig rabatt hittar du här flygblad_h15

Vi ser naturligtvis gärna att du tar upp beställningar av rabatthäften av dina arbetskamrater, vänner, familj, m.m. Behöver du en Beställningslista så laddar du ner den här.

Det finns också en app så att du kan ha ditt rabatthäfte i din telefon. Mer information om hur du går tillväga hittar på länken Idrottsrabatten mobil.

Idrottsrabatten

 

Kommentarer inaktiverade.