EPIC skördade återigen medaljer på GO-cup.

10807993_10153124810305101_578913680_n

Vi åkte ner med fyra deltagare idag från Vänersborg till Stenungssund för att återigen tävla på en Västsveriges största ungdomstävlingar. Totalt var det 217 deltagare och detta är exkluderat alla …som hade olyckan att behöva stryka sig från tävlingen pga sjukdomar och dylik. Vi hade tyvärr också en strykning via Anton Wänman som fick lämna återbud.

Men trots all virus och sjukdomar som försiggår så hade vi ändå fyra deltagare med oss, varav två gjorde sina allra första tävlingar. Vi hade med oss Indra Halme och Oskar Lindberg som båda debuterade i tävlingssammanhang och detta gjorde dem på ett ypperligt sätt. Sedan så hade vi även med oss Alva Svensson Axzell och Rosalie Malmberg Kivilompolo.

Indra som hamnade i en viktklass med bara killar lyckades knipa en bronsmedalj och detta gjorde hon med tre fantastiska matcher där hon kämpade för fullt. Hon möte killar som var mer rutinerade än henne, men ändå så lyckades ingen kasta henne. Väldigt bra debutmatcher. Väldigt stolt.

Oskar Lindberg hade bara två killar till i sin viktklass, vilket innebar att han fick två matcher för dagen. Han körde på bra i båda sina matcher och han möte väldigt bra motstånd som han lyckades vinna mot. Vilket resulterade med guld för Oskar i sin debuttävling. Även här har vi en kille som inte gav sig enkelt, även fast nervositeten ibland kan bli ens undergång. Bra kört Oskar.

Sedan har vi våra lite mer rutinerade damer Alva och Rosalie. Alva hade också en grupp med bara killar men hon visar rutin i alla sina matcher vilket resulterar med guld. Hon är lugn och samsad när hon är på mattan och jobbar sig in i matcherna på ett ypperligt sätt. Det är också därför hon vinner. Tydligt exempel på att träning ger färdighet.

Sen avslutar vi sammanfattningen med Rosalie som gjorde comeback efter att hon för nästan ett år sen bröt armen på en tävling i Karlstad. Detta resulterade med att hon stundtals tappade suget för judon. Men med bra stöd hemifrån har hon tränat upp sig igen och detta visar hon på tävlingen idag. Hon var kylig som vanligt och styr sina motståndare på ett galant sätt, vilket innebär att hon lyckades ta guld mot bra motstånd.

Är väldigt nöjd med tävlingsdagen med tanke på judon som tjejerna och Oskar visar. De är roligt att följa deras utveckling och det bådar gott inför framtiden. Fyra deltgare och fyra medlajer. Tre guld och ett brons. Bra jobbat EPIC FIGHTERS! Grattis till resultatet och tack för hjälpen Ingemar, som hjälpte mig med coachningen och allt runt om.

Balint

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.