En Kali utövares sommar!

Hoppas alla haft en skön sommar tillsammans med familj och vänner.
Även om semestern är ett tillfälle för vila och lättja så vet jag precis hur det blir när man ”bara” ska fixa lite på huset. Eller så fyller så har man fyllt ut semestern till sista timmen med sysslor eller resor.

Vill ge alla som kommit och tränat under sommaren en stor klapp på axeln. Hoppas ni har fått nöje av sommarens träningar, för er som inte var där. Så har ni missat en massa super-hemliga tekniker och övningar!

Själv så har jag spenderat mycket tid vid mitt hus, Lillebror har gett mycket hjälp och en inflyttning nu under hösten närmar sig i rask takt. Klubbfest är planerad för att fira det hela!

Annars har jag och bror rest runt i land och rike på läger.
Vi startade med ett läger hos våra vänner i Karlstad där det tränades material till de högre graderna samt lektioner i hur vi kan förbättra oss som instruktörer.

Därefter styrde vi söderut och passerade Hallandsåsen för att spendera en helg fylld med träning i gott sällskap hos vår vän Henrik Carlsson i Skåne. Med familj och elever så tränade och lärde vi ut saker till främst Phase 4 och 5. Samt arbetade kring kontrollhantering av motståndare både med och utan tillhygge.

Vi har precis avslutat SummerCamp i Strömstad, fem dagar fyllda med internationella topp instruktörer och bland det bästa sällskap man kan tänka sig.
Sidor av anteckningar, blåmärken, blåsor, träningsvärk och många erfarenheter rikare så är vi fyllda med inspiration för att göra den kommande hösten riktigt spännande!

Nästa helg åker vi på knivförsvars seminarium (AMOK!) i Oslo. Så det är mycket som händer. Men ännu mer är planerat att hända på klubben under hösten.
Så se till att anmäla er i god tid till graderingen den 21 September. Vi kommer fokusera starten av höstterminen lite mer mot graderings träning och hjälpa er med alla era frågor.
Sen finns det gästinstruktörer in planerade samt fler seminarier och läger under hösten! Vilka vill vara med? Både jag och Lillebror ser fram emot sällskap på våra äventyr.

// Storebror

Det här inlägget postades i Allmänt, Nyheter, Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.