Årsmötet 2013.

I onsdags hade vi årsmöte på klubben, vilket avlöpte väl.

Den stora överraskningen var att Per och Annette skall lämna klubben eftersom Per fått ett nytt jobb i Jönköping.  Detta besked var ju förstås både roligt och tråkigt på samma gång.  Per och Annette har ju under femton års tid lagt en stor del av sin fritid på att träna barn och vuxna, så det är dem riktigt väl unnat att plötsligt få lite tid över för annat.

Naturligtvis kommer vi sakna dem, vi kommer att sakna deras kunskap, engagemang, värme och humor, men de kommer inte vara långt borta så jag vet att vi kommer se mer av både Annette och Per.  Deras flytt ger oss ju också ett bra skäl till att ställa till med en stor fest för att riktigt ordentligt tacka Annette och Per för all den tid de har lagt ner på klubben.

Klubben står väl rustad med många duktiga instruktörer, assisterande tränare och inte minst utövare och engagerade föräldrar så vi kan se framtiden an med tillförsikt bara vi alla hjälps åt.

På årsmötet valdes nya styrelsemedlemmar och en ny revisor.

Jag vill också rikta ett speciellt tack för det arbete och engagemang avgående styrelsemedlemmar, Caroline Aldewik och Mia Olofsson samt revisor Gunilla Bogren utfört och visat, samt önska våra nya styrelsemedlemmar och revisor varmt välkomna, Malin Gillberg , Erik Öberg och Jonas Ehiebrink.

 

Peter Lénberg

 

Styrelsen och revisor verksamhetsåret 2013

 

Ordförande:             Peter Lénberg

Vice ordförande:    Leif Nordberg

Sekreterare:             Kennet Eriksson       

Kassör:                      Torbjörn Svedung

Ledamot:                  Alexandra Carlborg

Ledamot:                   Malin Gillberg

Ledamot:                   Erik Öberg

Revisor:                    Jonas Ehiebrink

 

 

 

 

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.