Ju-Jutsuläger i Lund på Honbu dojo

Lördagen den 14 och söndagen den 15 januari var det dags igen för ett efterlängtat läger på Honbu dojo i Lund. Niklas reste ned tillsammans med Sensei Per, Renshi Sauli och Renshi Saimi för att delta. Vi var förväntansfull på nedresan och vi kunde konstatera att vi fick alla våra högt ställda förväntningar infriade när vi var på väg hem trötta men glada under söndags kväll.

Vi blir alltid väl mottagna hos Soke Jan-Erik Karlsson och Monika. Det är som att komma hem, eller rättare sagt stämningen hos dem gör att man inte har någon hemlängtan.

Lördagen ägnades åt Rysk Ju-Jutsu Ne Waza under Kyoshi Tair Narimanov, 7 dan Moskva. Med sig hade Tair en Rysk proffessionell MMA och Kick boxare från Georgien som heter Guram Kutateladze. Det var givande seminarie som vi fick deltaga i.

 

Niklas i mitten på bilden flankerad av Guram i blått och Tair i vitt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sensei Per tillsammans med Kyoshi Tair

Söndagen bjöd på mycket trevlig träning under Kick-Offen för brun- och svartbälten. Och för första gången någonsin fick ett blåbälte dispens för att vara med på Kick-offen och gissa vilken klubb han kom ifrån! Hoku Shin Ko Ryu Ju-Jutsu i Vänersborg naturligtvis:) Vi är väldigt stolta över att Niklas kunde få vara med denna dag. Träningen var detaljrik och nyttig, som vanligt när Soke Jan-Erik håller i seminariet för oss.

Soke Jan-Erik, Sensei Per och Renshi Sauli Nikunen

 

Det här inlägget postades i Allmänt, Läger, Nyheter, Träning, Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.